top of page

Epk

URSPRUNG  

Dalarna, Sverige

GENRE  

Akustisk rock

AKTIV 

2007 –

SKIVBOLAG

Dalapop

HEMSIDA & SOCIALA MEDIER

stikoperlarsson.se

facebook.com/stikoper

instagram.com/stikoperlarsson

BIOGRAFI

Stiko Per Larsson är en sjungande låtskrivare, vars musik är sprungen ur den akustiska rocken, färgad med en smula folktradition. Texterna vill fånga det vackra i det enkla. En unik
röst, historier och sånger om kärlek och kamratskap i ett vankelmodigt land. 

   Stiko Per har bokstavligen vandrat sig fram genom landets stora och små musikscener under en lång tid nu och har byggt upp en
stor och trogen skara följare. 450 konserter under 12 års turnéer till fots mellan 2007 och 2018. Nära 1000 mil till fots på turné gav över 2 miljoner kronor insamlat till SOS Barnbyar och Barncancerfonden. Stiko är på riktigt. 

   Att uppleva en konsert med Stiko är som en resa genom Sverige, hans historieberättande tillhör de allra främsta i landet och det lyfter konserterna och ger de vackra sångerna ännu mer karaktär och liv. Under pandemitiden sänder Stiko livestreamserien "Er röst i hatten". 

   Konserterna har engagerat tusentals fans och nått långt över miljonen visningar. Närheten och kommunikationen med tittarna har knutit väldigt starka band mellan Stiko och publiken. Hans sjunde album "Fri fågel" släpptes 29 januari 2021.

LADDA NER

MUSIKEN

BOKNING
Lex Norling

lex@lexproduction.se

070 466 86 78 

PRESSKONTAKT
Dalapop

Pelle Andersson

pelle.andersson@dalapop.se

SKIVBOLAG
Valley Music
Pelle Andersson 

pelle.andersson@dalapop.se

FÖRLAG/A&R

Native Songs

Mattias Wachtmeister

mattias@nativepublishing.se

070 495 17 90 

VIDEO

  • Black YouTube Icon

PRESSBILDER

bottom of page